۳ پاسخ

کمرشا داغ کن تا از سبزی دراد شاید از گوش درد باشه گوشاشا مالش بده با ویکس و گرمش کن برا شکمش هم روغن زیتون با گوش پاکن یوم وارد مقعدش کن

عزیزم برو عطاری بگو فلوس میخوام بعد ک گرفتی بشکن داخلش یه چیزای قهوه ای سوخته هست همونا رو دربیار کمی آب کن روش خوب له کن از صافی رد کن یه قاشق مربا خوری تو سه وعده بهش بده هم خنک هست هم شکمش کار میکنه من خودم هروقت پسرم شکمش کار نکنه میدم عالیه مدفوعش ک سبزه یا بو زده یا خدایی نکرده سرما خورده اما خفیف

پدی لاکت بده زود راه میفته شکمش