۷ پاسخ

سلام عزیز اگ سه ماه اولو رد کردی بخور اونم کم چون جگر منبع آهنه خوردنه زیادیش تو سه ماه اول برا مغز جنین خوب نیست خاستی بخوریم کم بخور

من توپسرم ویارم جیگر بود دکترمم گفت بخور خوردم هیچ مشکلی پیش نیومد الانم۴سالشه

اگه کم بخوری ن عزیزم ضرر نداره ولی چون جز گره آ میگن تو بارداری مصرف همیشگیش خوب نیست

سلام گلم اره ضرر داره چون سقط اوره ولی شما چون سه ماهو تموم کردی اگ خیلی هوس کردی یه تیک کوچیک بخور

سلام آره عزیزم بخاطر ویتامین Aزیادش باعث سقط جنین میشه

بله جگر توو کل دوران بارداری ممنوعه

سلام بله عزیزم‌اصلا در بارداری توصیه نمیشه الانم ک این ویروس اومده کلا بی خیال بشی بهتره