۷ پاسخ

شیر خشک من نان استفاده کردم فک نکنم خیلی باهم فرق بکنند بگیر هرکدوم اگر خوشش اومد همونو هربار براش بگیر اگر نخورد میخوای طعمش عوض کن. ولی بعید می‌دونم بعد اینهمه وقت دخترت شیرخشک بخوره. سرلاک هم گندم و خرما وعسل هست خیلی تنوع ندارد. دختر من ک خیلی نخورد اصلا .

سرلاک گندم میوه همراه عسل میتونی بدی..شیرخشک من قبلا نان میدادم یبوس میشد.بعدش آپتامیل دادم خیلی از خودش صدا در میکرد😉حساسیت داشت بعد اون بیومیل پلاس دادم هنوزم میدم

سلام عزیزم، سرلاک گندم و موز. گندم و خرما گندم تیکه های میوه، شیر خشک نخورده تاحالا؟؟؟

سرلاک همه چی می تونید بگیرید چند غلات با خرما خیلی خوبه
اگر وزنش معمولی هست و یکم کم میتونی پدیا شور بگیری اگر که نه اپتامیل برای شیرخشک خوبه

دخترمنم زیادشیرمیخوره کلا پاهام دردمیکنن استخونای دستم دردمیکنن هی میخوام کم بدم شیرشب همکاری نمیکنه .فک نکنم تو این سن بشه شیرخشک داد چون نخوردن تاحالا .راهکارتون رو ب منم بگین

ب نظرت الان دیگه شیر خشک میگیره بهش بدی ..

سرلاک هر طمعی میتونی بگیرید چند غلات با خرما
شیر خشک برای کم وزنی و رشد بهتر پدیا شور
اگر معمولی میخواید اپتامیل