۴ پاسخ

دکتر پسرم گفتش مشکلی نداره ولی تا جایی که سعی داری سر گرمش کن اتفاقا الان رنگارو داره مغزش مرور میکنه به رنگا خیلی علاقه نشون میده

من شنیدم تا ۲ سالگی بهتره چشمشون به تلویزیون و موبایل و کلا این طور صفحات نیفته. منم پسرم خیلی تلویزیون را دوست داره. خودم حواسم هست نبینه ولی پدرش‌ و مابقی زیاد رو این چیزا دقت نمیکنند

وای دقیقا دخترمنم اینحوریه.وقتی روشو برمیگردونم نگانکنه.همچین باعصبانیت سرشوبرمیگردونه.
دکترش گفت تا۲سال ممنوعه.مغز نمیتونه رنگ وتصویر رو پردازش کنه

بد زیر دوسال خوب نیست اما پسر من نگا میکنه بچها ب اطرافشون همیشه واکنش نشون میدن