۴ پاسخ

من وقتی دخترم موقع مدفوع گریه میکنه خودم میبرمش دستشویی و میشینم و پاهاشو داخل شکمش جمع میکنم یعنی ازقسمت ران بغلش میکنم بعد اون راحت مدفوع میکنه

بهش آب زیاد بده ومصرف مایعات و سبزیجات پرفیبر و ملین مانند انجیر،آلو، زردآلو و سایر میوه‌ها و سبزی‌های تازه سبب نرم شدن مدفوع می‌شود. علاوه بر آن سبوس موجود در نان‌های سبوس‌دار و غلات نیز یک منبع خوب برای تامین فیبر غذایی است.و شیر گاو هم کمتر بده مثلا تو فرنیش فعلا نریز با شیر خودت درست کن

روغن زیتون بریز روغذاش آبم زیادبهش بده، غذاشو آبکی درست کن ،پوره کدوحلوایی بهش بده ،من به پسرم خرما که میدم شکمش زود کارمیکنه شاید واسه پسرشماهم جواب بده

فولوس عزیزم رو بچه من معجزه میکنه🙄