۵ پاسخ

سلام 😍مامانی خوشگل و سرحال خسته نباشید 😊❤میخواستم چندتا توضیح بدم راجب واکسن 💉امروز خیلی دیدم مامانا راجب واکسن سوال داشتن 💉
✳نیم ساعت قبل رفتن استا بدید که واکسن خواست تزریق بشه بچه زیاد درد نداشته باشه⬇
❎نکته ده دقیقه بعد واکسن شیر ندید ⬇
✳بچه چه تب داشته باشه چه نداشته باشه منتظر تب کردن نشید بعد واکسن هر ۴ساعت استا رو بدید بهش⬇(پاراکید طعم توت فرنگی)
✳کمپرس سرد روز اول حتما بزارید پنج بار در روز هر بار پنج دقیقه از روی شلوار⬇
❎نکته اینکه میگن سنگ میشه ربطی به کمپرس نداره تزریق کننده اگه سطحی تزریق بکنه اونجوری میشه ⬇
✳روز دوم کمپرس گرم کلا باید روی جای واکسن باشه از روی شلوار ⬇
✳استا هر ۶ساعت باید بدید اگه تب نداشت یکبار بدید دیگه ندید ⬇
✳سه روز هم اب نباید بخوره به جای واکسن⬇
خوب نزاشتن کمپرس باعث میشه بچه بیشتر تب بکنه زمان بیشتری استا باید بدید بهش
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

دو برابر وزنش باید بدی فکر میکنی چقدرخ اونو دو برابر کن بده یهش

دو برابر وزنش
اگه الان وزنش رو نمیدونی آخرین بار که وزنش کردی دو برابر همون بده.

مبارک باشه.دو برابر وزنش

عزیزم‌ دو برابر وزنش مثلا اگه ۵ کیلویه ده قطره بهش بده .