۳ پاسخ

سلام 😍مامانی خوشگل و سرحال خسته نباشید 😊❤میخواستم چندتا توضیح بدم راجب واکسن 💉امروز خیلی دیدم مامانا راجب واکسن سوال داشتن 💉
✳نیم ساعت قبل رفتن استا بدید که واکسن خواست تزریق بشه بچه زیاد درد نداشته باشه⬇
❎نکته ده دقیقه بعد واکسن شیر ندید ⬇
✳بچه چه تب داشته باشه چه نداشته باشه منتظر تب کردن نشید بعد واکسن هر ۴ساعت استا رو بدید بهش⬇(پاراکید طعم توت فرنگی)
✳کمپرس سرد روز اول حتما بزارید پنج بار در روز هر بار پنج دقیقه از روی شلوار⬇
❎نکته اینکه میگن سنگ میشه ربطی به کمپرس نداره تزریق کننده اگه سطحی تزریق بکنه اونجوری میشه ⬇
✳روز دوم کمپرس گرم کلا باید روی جای واکسن باشه از روی شلوار ⬇
✳استا هر ۶ساعت باید بدید اگه تب نداشت یکبار بدید دیگه ندید ⬇
✳سه روز هم اب نباید بخوره به جای واکسن⬇
خوب نزاشتن کمپرس باعث میشه بچه بیشتر تب بکنه زمان بیشتری استا باید بدید بهش
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

سلام‌من هفته پیش واکسنشو زدم خداروشکر خوب بود.کاری نکن فقط بعد اینکه اومدی خونه ده دقیقه بعد دوبرابر وزنش استامینوفن بده هر ۴ ساعت.هر یکساعت هم حوله سردددو بزار رو پاش. روز دوم‌هم هر ۶ ساعت یبار استامینوفن بده و هر یکساعت حوله گرم.
دوباره هم روز سوم و چهارم هروقت تب کرد بهش قطره دادم.ک روز چهارم خوب خوب شد.جای واکسنشم سفت و متورم و اینا نشده

از صبح بیدارش کن که خسته باشه بعد از واکسن بخوابه
نیم ساعت قبل از اینکه بری برای واکسن استا بده دو برابر وزنش
اومده خونه قنداقش کن و هر 4 ساعت قطره بهش بده فرداش 6 ساعت روزبعدش 8 ساعت
تبش چک کن