۸ پاسخ

بهش بده عزیزم دوبرابروزنش بده استامینوفن

من شنیدم خیلی راحته تب نداره ک نیازی نیشت بدی

۱۳ روز پیش واسه پسرم واکسن زدیم دارو لازم نشد و هیچ عوارضی هم نداشت

نه لازم نیس اصلا

من وقتی واکسن یک سالگی دخترمو زدم اونجا گفتن نمیخواد آستامینوفن بدی، ولی اگه تب کرد بهش بده، دختر منم تب نکرد اصلا بهش ندادم.

استامینوفن بده عزیزم، چون ممکنه چند روز بعد تب کنه، من ماه قبل به پسرم ندادم، بعد دو روز تب کرد و تا سه روز ادامه داشت.

اگه۱۰ کیلو هست ۴ سیسی بده قبل واکسن.بعده واکسن که زدی نمیخواد استا بدی چون تب نمبکنه

سلام‌ن نده اگ‌تب کرد بده.ی سالگی تب نمیکنه شاید ی هفته دیگ تب کنه مواظب باش