۸ پاسخ

نه عزیزم لعاب برنج زوده سنگینه,خودت مایعات بخور دلستر,غذاهای تیلیتی,شیر,قطره شیرافزا از عطاری بگیر,انجیرخشک,عناب

نه لعاب برنج سنگینه اذیت میشه شیر خشک سعی کن بعش بدی میگیره حتما

خیلی زوده معدش خراب میشه شیر خشک کمکی بده بهش اگه وزنش کمه

نه معده بچه خراب میشه به خودت برس تاشیرخودت بیشتر شه مثلا خرما آجیل بخوروغذاهم زیادبخور اش زیاد مصرف کن شیرت بیشترمیشه

خیلی زوده عزیزم تا 6 ماه فقط شیر مادر باید بخورن آخه معده شون هنوز نمیتونه هضم کنه بزرگتر بشه معده درد میگیره خدای نکرده انشاءالله به غذا که افتاد کمبود وزنش جبران میشه

بزار چهار ماهه بشه با قطره چکان شیر خشک بده

نه عزيزم خيييلى زوده معدش اذيت ميشه

عزیزم تا۶ماه فقط شیرمادرع مگه اینکه بچه الرژی یا رفلاکس داشته باشه اونم بعد۴ماهه