۶ پاسخ

اووف نگووو دیگه من بدتر از شمام.ولی من سزارینی ام حتما۳۸هفته دستور ختم میدن؟خدا کنه بده چون حتی نمیتونم بخابم😥

من هر راه حلی بود رفتم نشد اخرم دردم شرو نشد سز شدم

عزیزم دست خودت نیس که...الکی جون خودتو بچتو ب خطر ننداز

منم خیلی خسته هستمممممممممم
سرویس شدم. دیگه جای سالم تو بدنم ندارم. هممممه جام یه نشونی از عوارض بارداری دارم. تحملم تمومه. آقا ۹ ماه خیلی زیااااااده😭

من جایی خوندم نزدیکی اگه دکتر گفته باشه ضرر نداره

اگه سزارین باشی باید 38هفته زایمان کنی اگه طبیعی،باید تحمل کنی مگر اینکه. سزارین اختیاری کنی