۶ پاسخ

من واسه نفخ دلوین هردوی اینارو دادم اصلا تاثیر نداشت.دیگه شب و روزمون یکی شده بود نه خواب داشتیم نه اعصاب تااینکه
نسخه مامان بزرگم جواب داد😁هرشب شکمشو با روغن زیتون یا سیاهدانه ماساژ میدادم حوله گرم میذاشتم.هم واسه کارکردن شکمش خوب بود هم نفخ.
زنیون و نبات هم میجوشوندم ظهر وآخرای شب بهش میدادم خداروشکر خییییلی خوب جواب داد اصلا باورم نمیشد یه چیزی اینقدر آرومش کنه که شبا راحت بخوابه.درضمن من اصصصلا جرأت نمیکردم خیلی از غذاها رو بخورم دیگه خسته شده بودم
ولی الان دیگه همه چی حتی حبوبات باخیال راحت میخورم

سلام پدی لاکت عالیه هم برای اسهال خوبه وهم برای یبوست چون سیستم گوارش روتنظیم میکنه

پدی لاکت رو من ب دخترم تا چهار ماهگیش دادم خیلی خوب بود راضی بودم حتما سرموقع بدین اکثر دکترها تجویزمیکنن

پدی لاکت پروبیوتیک هست ک سیستم گوارش رو ب مرور کامل میکنه ، دایمتین هم برای نفخ هر دو عالین انشاالله نی نی حالش خوب میشه

پدی لاکت یا بی بی کر که همیشه بده خیلی لازم و خوبه و اگر کولیک داره همون قطره دایمیتیکون بده یا کولیکید منم دخترم کولیکی بود همینا رو استفاده کردم

پدی لاکت بدتر سفت میکنه و نفخ میاره بروشورشو بخون من ندادم به دخترم.بی بی کر بهتره