۴ پاسخ

تا زمانی که دریچه بالایی معده قوی بشه و بعد از شیر یا غذا بسته بشه و شیر دوباره برنگرده بالا ادامه داره
اغلب با شروع غذای کمکی از بین میره چون بیشتر غذای نیمه جامد و جامد میخوره بچه دیگه برنمیگرده بالا
تا ۵ ۶ ماهگی ادامه داره.

شیر خوب نمیخورن یعنی میلی ندارن در عین گرسنگی به خاطر اسید معده
یا بالا میارن یا بالا نمیارن رفلاکس پنهانه ترش میکنند.
خودشون رو مثل کمان قوس میدن کمر رو پل میکنند خصوصا توی خواب
سر رو چپ و راست تکون میدن توی خواب
سر و صورت رو میمالن توی خواب
دیر اروغ میزنن با صدای بلند میزنن
سکسه زیاد
آب دهان زیاد و غلیظ به صورت حباب و تف.
داروهاش رو دکتر باید تجویز کنه ساده ترینش رانیتیدینه هر ۱۲ ساعت یو سی سی
اگر خوب نشد امپرازول یا نکسیوم
دختر من داره همه اینا رو هم خورده

عزیزم دارو معمولا رانیتیدین یا امپرازول میدن. دختر من با امپرازول خوب شده

تا شش ماه ادامه داره .بالا اوردن شیر و منیرک به طور دائم