۶ پاسخ

دارو رو قبل از شیر بهش بده.کولیف و پدی لاکت بهش بده برا دل درد بهتر نیست.

سلام پسر من چهار ماهشه شب روز ندارم از گریه های بچم. بیشتر بخاطر شکمش. من تو این جور موقع ها بچه رو اروم روی بالش رو به شکم میخوابونم یواش تکونش میدم یکم براش صدا در بیار مثل هیش هیش بعد تابش بده. سعی کن اگه با فاصله منظم بهش شیر بدی یا مدت زمان رو کوتاه کن میزان کم تر بهش شیر بده ولی وعده هاش بیشتر

براش هضم کردن سخته نمیتونه هضم کنه میاره بالا آروق شو حتما بگیر زنیان از دارو گیاهی بگیر آسیاب کن سر قاشق چای خوری ازش بردار با
دوقاشق آب قاطی کن بزار یه گوشه دم میاد بعد صافش کن ۱۰قطره با شیر خشک قاطی کن بده بخوره خیلی خوبه درد شکم و نفخ رو میگیزه باعث میشه هضم کنه شیر و آروق بزنه آب رو آتیشه

شاید بلافاصله بعد دارو شیر دادی!

عزیزم بزار بین شیر خشک و داروش یکم فاصله بیوفته ک بالا نیاره

خوب معده ی بچه خالی شده.بهش شیر بده .ترجیحا هم شیر خشکش رو بده.حتما چیزی نفاخ خوردی بچه دل درد شده