۵ پاسخ

پودر او ار اس حتما بهش بدین برای کمبود اب بهداشت به من گفت

برا اسهالش کشک بده دوغ پاستوریزه بده.سیب رنده کن بذار رنگش تیره شه بهش بده بخوره.پودر کیدی لاکت بریز رو ماست بده بخوره .موز نارس و سبز رنگ بگیر بده بخوره .چلوماش درست کن با ماست آب رفته بده بخوره

بهش تندتند آب بدع حتی شده ب زور
واسه اسهالش هم پودر کیدی لاکت بریز توو اب سیب هم تبش رو قط میکنه هم شکمش رو سفت میکنه

اگر واقعا خیلی میبینی اب بدنش کمه باید سرم بزنه اخه خون لخته میشه و اینکه بهش قرص جوشان مخصوص بچه ها بده من به بچم میدم همینجوره رنگ روی قوطی قرصه زرده و کوتاهه نسبت به بقیه جوشانا . و تند تند شیرش بده و اب

کیدی لاکت برا بچه ده ماهه میشه؟