۵ پاسخ

عزیزم هر بچه ای متفاوته دخترمن چهاردست پا این دوهفته میشه میره ولی دندون درنیاورده

ناراحت نباش گلم پسرمن ده ماهشه تازه میشینه....این چیزا طبیعیه یکی زودترانجام میده یکی دیرتر...

سلام عزيزم دختر منم تا٨ماهگي اينطوزي بود دكترش گفت عجله نكن تا١٠ماهگي وقت دارن ٤دست و پا ويكجارو بگيره بلند شه الان هنوز ١٠ماه نشده داره تلاش ميكنه راه بره صبور باش بچه ها باهم فرق دارن

عزیزم هر بچه ای یجوره، این دیگه چهار دستو پا نمیره بعد از چند مدت راه میره، خواهر زاده من همیجوری بود، ولی بچه خودم 9 ماه وده روزشه تازه ی دونه دندون تاوله، نگران نباش

اولا که اصلا ناراحت نباش پسر من ۱۱ ماهشه و تازه با کمک مبل می ایسته و لی دخترم که اون یکی قلشه یکم راه میره بچه با بچه فرق داره تازه پسر دیر تر هم راه می افته