۸ پاسخ

کم کم بخور همه چیز تا عادت کنه

سلام.
خانومی هر چیزی میتونی بخوری ولی طوری که تعادل مزاج و رعایت کنین.
طوری که هرچیزی رو با مسهلش بخوری خیلی خوبه .
درضمن در کل تا ۴۵ روزگی نوزاد شما هر چقدر هم رعایت کنی اکثرا نوزاد کولیک خواهد شد .چون سیستم گوارش زمان میبره با اکو سیستم جدید خودشو وقف بده .

هرچی دوستداری بخور بعدش ترنجبین دم کن بخور هیچ مشکلی پیش نمیاد

نه نفخ نداره که.پیازش نفخ داره که اونم وقتی بپزه مشکلی نداره

بخور بعدش يكم عرق نعنا بخور يا زيره دم كن بخور ميتوني داخل مواد كوكو زنيان بريزي كه نفخشو بگيره

اینم بگم ک دکتر اینا رو ب من گفته

گلم خیلی حساس نباش.. بخای از الان برا نفخ چیزی نخوری بچت بیشتر حساس میشه و اذیت میشین جفتتون

عزیزم نداره ولی نگرانی بعد غذا خوردن همیشه عرق نعنا یکم بخور یا زیره که بچت دل درد نگیره