۸ پاسخ

سلام. ترس نداره. شاید کمی درد داشته باشه اما بعد دو سه دفه عادی میشه. از ژل روان کننده استفاده کن چون شیردهی باعث خشک شدن واژن میشه
شوهرت گناه داره دیگه چقد تحمل کنه😂
بچه اینقد وقت آدمو میگیره که از این به بعد نزدیکی کمتر میشه
اگه دوری کنی شوهرت فکر میکنه نسبت بهش بی اهمیتی

عزیزم 40 روزت تموم شده . خونریزیت قط شده باید نزدیکی داشته باشی اولش کمی درد داره ولی بعدش خوب میشی . گناه داره شوهرت

سلام ، ترس چی ؟ دیگه فکر کنم بعد ۶ هفته موردی نداشته باشه ،اگه لکه بینی نداری.
برای بار اول هم از روغن زیتون استفاده کن.

سلام عزیزم ممکنه اولش درد داشته باشی اما بعد از ۴۰ روز میتونی اما خیلی خیلی به همسرت بگو مراعات کنه چون حتما درد خواهی داشت
الان سعی کن نزدیکت رو داشته باشی هر که قدر بزرگ تر بشه زمان کمتری برای نردیکی خواهی داست چون بیشتر وقتت برای بچه میره الان تا نوزاده بیستر میخوابه راحت میتونی به روابط زناشویت برسی

من خیلی ترس داشتم اما خداروشکر چیزی نشد و با مراعات شوهرم بخیر گذشت

طبیعی اینطور واکنشا خوب میشی عزیزم ترس نداره

اره منم سزارین شدم میترسم

نترس عزیزم چیزی نیس ولی الان یه خورده زوده