۷ پاسخ

من خودم خداروشکر خداروشکر تو هفته ۳۰ رفتم ۱۶۰۰ بود دکتر گفت خوبه ولی حس کردم کمه خودم و بستم به پسته و بادام و گردو و هر روز دو لیوان شیر میخوردم به همراه بستنی ، گوشت رون مرغ و گوشت گوسفند بی تاثیر نیست حالا نه اینکه خیلی بخوری از هر کدوم یه کم بعد تو هفته ۳۴ رفتم شده بود ۲۸۱۰ خداروشکر.

عزیزم این رژیم کمک کننده س من خودم رو همین منوال میرم جلو خوب بوده

خیلی کمه من ۳۰هفته ۱۵۰۰بودهی گفتم وای چقدکمه دلسترواجیل زیاد بخور لیدی میل خیلی عالی جواب میده بخور

زیر دوونیم نرمال نیست..ب خودت برس..مولتی و اهنم یادت نره

حتما چهارمغزاستفاده کن وروزی یک پیاله بخور

لبنیات ماست وشیر

گوشت و مرغ کبابی ، دلستر ، بادام ، بستنی