۱۰ پاسخ

طعم دار کنید. غذاش رو مطمعنن میخوره

اگه مشکلی نداشته باشه خداروشکر کن عزیزم

واییی دخترمن ک اصن خاب نداره انقدم بیدارمیشه شیرمیخوره ک من صبحا همش سردردم 😭😭😭

بچه های منم همین جوری اند.تا ظهر میخوابن و هیچی نمیخورن.نگران وزنشونم

غذارو باهر ترفندی که میتونی بده بهش این که بیدار نمیشه خیلی خوبه وزنش چطوره

واای خوش بحالت که انقدر خوشخوابه پسر من پوستمو کنده دیگه اه

دخترای منم این سنن و همینجوری شبا بیدار نمیشن برای خوردن شیر. تا صبح ولی غذای کمکی تو طول روز بهشون چند. وعده میدم❤️❤️

چیکار کنم هر کار میکنم غذا نمیخوره، دیوانه شدم

واي خوش بحالت.

اگه وزنش کم نیست مشکلی نداره ولی سعی کن به غذا عادت بدی