خانما من خیلی خیار میخورم ضرر نداره که ؟؟

۱۲ پاسخ

نه گلم خوردن خیار خوبه ولی سعی کن به اندازه بخوری چون خیار علاوه بر خواص مفیدی که داری مضراتی چون باعث خسته شدن میشه واینکه تشنگی را برطرف میکنه وا اونجایی که دربارداری باید آب زیاد بنوشید خیارمانع تشنگی میشود و درنتیجه خوردن آب میشود پس کمتربخورید بهتره این روهم بگم که خیارخواص زیادی دارد ویتامین های فراوان آهن و...ونیز مانع یبوست دربارداری میشود ولی درکل به اندازه مصرف کنید تا خدایی نکرده به مشکل برنخورید.😚😚

برای چی خیار زیاد میخوری؟ سردی زیاد برای جنین خوب نیست... مخصوصا روی هوش تاثیر میزاره

منم خیلی دوس دارم مخصوصا با پنیر

خیار جزو میوه هایی هست که سردیه و بلغم پشت حلق رو افزایش میده و زیادی از حد خوب نیست

من تقریباروزی ۳.۴تاخیارمیخورم

زیاد نخور خب توو هر چی زیاده روی کنی ضرر داره ... هم سردیت میکنه هم نفخ میکنی هم ممکنه باعث اسهال بشه

نه عزیزم ضرری نداره فقط باید مواظب باشی نفخ نکنی اگه نفخ کردی اذیت میشه خیار خوبه وابرسانی میکنه

زیادروی تویی هیچ چیزی خوب نیست همچنین من شنیدم باعث کم عقلی میشه

خیار طبعش سرده عزیزم مشکلی نداره ولی سردی زیاد مشکل میاره به ندرت یکم کم تر کن

هرچیزی افراط و نفریطش ضرر داره مخصوصا تو بارداری

ن ولی خب خیار سردیه

سردی هستش. مواظب باش