۶ پاسخ

باید اول برنج بدی گندم از ماه هفت به بعده بعداز برنج میتونی حریره بادوم بدی

عزیزم سرلاک گندم خیلی سنگینه
اول باید برنج بدی
بعد حریره
بچه ی من رفلاکس شدید داشت دکتر گفت سرلاک نده
از پوره های سبک شروع کن
پوره هویج و کدو تنبل

سلام.گندم خیلی زود براش سنگین بوده اول برنج یا حریره بادام بده از ماه هشتم گندم بده

.سلام.معده بچه پربوده دادی بالا آورده منم بچم.رفلاکس داره میدم

سرلاک اگ واقعااااا دیدی بچه نمیخوره هیچی باید بدی اونم سرلاک برنج.بخاطر افزودنی هایی ک داره برای ریفلاکسی ها خوب نیس زیاد ریفلاکس تشدید میکنه.

احتمالا زیاد دادی ... دخترمن هم همینجوری البته من سرلاک نمیدم اما حجم غذا باید کم باشه