۱۲ پاسخ

مامان کارن عزیز و بقیه عزیزایی که آب میدین ببخشید اینو میگم ولی به تظرتون خدایی که تمام مواد مورد نیاز بچه رو تو شیر مادر قرار داده به نظرتون به فکر تشنگیش نبوده قدرت و حکمت خدا اینه که شیر سینه ی مادر یکی حکم غذا رو داره و یکی حکم آب پس بدن بچه نیازی به آب نداره بعد از شش ماهگی هم چون به غذا میفته لازمه بهش آب بدین پس لطفا آب ندین ممنون که حوصله کردین و خوندین

بعد از پایان 6 ماهگی قبل ازاون اصلا ندید سدیم خونش پایین میاد آب جوشیده و نجوشیده هم فرقی نداره زیر شش ماه اصلا ندید

دکتر بچه های من از پایان چهارماهگی اجازه داد بهشون آب جوشیده بدم

من داروهاشو با اب میدادم کلا

اصلا زیر ۶ ماه نده پایان ۶ ماهگی آب بده

از 6ماهگی
اما اگه هوا گرم باشه زیر 6ماه هم گاهی اب جوشیده سرد شده باید داد

عزیزم منم آب جوشیده سرد شده بهش میدم ان قد خوشحال میشه گناه داره بچه هم تشنش میشه

دخترمن ادرارش کمه و زرد دکترش گفبعد هر شیر دادن یا قطره دوسه قاشق اب جوشیده بده الان خوب شده

دخترمن من 3ماهشه هروز یه سی سی آب جوشیده خنک شده میدم

احیانا دهنش کف نمیکنه؟

بهش بده😑بخدا اشتباه میکنین اب نمیدین بچها تشنه میمونن

4 ماهگی من الان کمی،اب،جوشیده بهش میدم