سلام دوستان
براي دل پيچه و نفخ نوزاد چي خوبه ممنون ميشم راهنمايي كنيد!

۵ پاسخ

سلام عزیزم من به دخترم گریپ واتر میدم یک سی سی صبح یک سی سی شب البته کولیک کیز و سایمیتیکون و پدی لاکت هم میدادم،با روغن زیتون دل شو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده

میتونی یه مقدار آب جوشیده سرد شده با نبات سفید یا قند بهش بدی،خیلی زود اثر میکنه عزیزم

من کمی عرق نعنا میریختم تو اب جوشیده ولرم و یه تیکه کوچیک نبات سریع اروم میشد

سلام. قطره کولیکز بخرید به بچه بدید طبق دستوری که نوشته.

برا نفخ نوزاد اهوارا نی نی پدی لاکت اگه بچت دختر خوردت رازیانه بخور خوب میشه