۶ پاسخ

میگن پیش فعال میشن..نوشابه و کاکائو

من اگ نوشابه ببینم تا تهشو در نیارم ولکن نیسم😂بازم جلو خودمو بعضی وقتا میگیرم

من خودم هر وقت ترشم میکنه یک لیوان نوشابه میخورم نه همیشه ها میگن ضرر نداره بخور نوش جونت اما کم بخور

نوشابه هم پوكي مياره به بچه هم پيش فعال ميشه ولي حالا ماهي ١ بار اينا هم مشكلي نميشه من كم مي خورم خودم

منم میخورم گاهی...فکرنکنم اینقدر ب جایی برسه،البته بیشتردلسترمیخورم

من که خیلی زیاد میخورم😬 عاشق نوشابم