۸ پاسخ

سلام عزیز تا ۱۳,هفته ۳روزمیتونی بری چون تا اون زمان میشه پشت گردن بچه اندازه گیری کرد بعدش بزرگتر میشه دیگه قابل اندازه گیری نیست زمانش از ۱۱هفته تا ۱۳هفته ،۳,روزه

سلام عزیزم نه باید بری از هفته ۱۱ تا ۱۳ برو
چون آنومالی اول برای تعیین سلامت جنین خیلی مهمه
یه جای پیدا کن که محیطش تمیز باشه

حتما برو. قشنگ دستکش و ماسک بزن با خودت ملحفه ببر و درجا امدی برو حمام. پشت گوش ننداز. اتفاقا سونو خیلی خلوته من رفتم همه خانما باردار بودن و اکثرا رعایت میکنن.

سلام خوبین؟
اصلا تحت هیچ شرایطی غربالگری هاتونو پشت گوش نندازین مخصوصا غربالگری های اول خیلی خیلی مهمه
میتونین با رعایت بهداشت برین جاهای خصوصی هم تمیزه و مشکلی نداره
ولی هیچ وقت سرخود کاری انجام ندین که به پشیمونی بعدش اصلا نمی ارزه.

عزیزم حتما برو تا الان دیرهم شده بهترین موقع 12 هفته و چند روزه چون اگه دیرتر بشه دکترا قبول نمیکنن و چون اندازه گیریها فقط واسه اون تایمه

ببین عزیزم سونوشوبری ازمایش خون غربالگریش مهم نیست اصل سونویه .سونوشو حتمابروچون وقتش بگذره دیگ سونوی ان تی روانجام نمیدن .اصل هم همون سونوشه چون منسونوشوانجام دادم مشکلی نبوداصلاازمایشوانجام ندادم

عزیزم بایدهفته ۱۱تا۱۳ انجامش داد،بهترین تایمش میگن ۱۲ هفته کامل هست،ولی اگه بگذره زمانش دیگه انجام نمیدن،چون اون فاکتورهایی که توی اون تایم بایدتو سونومشخص شه جنین رشدکنه دیگه مشخص نمیشه،من خودمم ووایل کرونا موقعم بودبرم ودکترم گفت حتماهمون موقع گفتم بروانجام بده مهمه

هر تاریخی دکترت نوشته حتما همون تاریخ باید بری