۵ پاسخ

من هیپ میدم عالیه مثل شیر مادر میمونه

من دخترم گیگوز میدادم نفخ شکمش کاملا برطرف شد اصلا باهاش نفخ نمیکرد اوایل هم خوب میخوردش و وزن میگرفت ولی جدیدنا نمیخورد و باهاش وزن نمیگیره دکتر عوضش کرد بهم سیمیلاک و smo رو پیشنهاد داد الان سیمیلا میدم بهتر میخوره وقتی هم تو بطری میمونه اصلا بوی بد نمیگیره گیگوز ر اصلا نمیشه نگه داشت اگه درست کردی نخورد یخ کرد باید بریزی دور

من دکترگیگوزداد نفخش برطرف شدولی بچم وزن نگرفت
دارم نان میدم بدنی ولی چاق نمیشه

تروویتال خیلی خوبه من چند روزه به پسرم تروویتال میدم نفخش کم شده یبوستش برطرف شده

من گیگوز میدم راضی هستم