۸ پاسخ

گریع شب میشه کولیک

ادامس جویدن حالتش میشه ریفلاکس گلم

نگران نباش عزیزم، احتمال داره رفلاکس داشته باشه، شما خودت سعی کن شیر، پرتقال نخوری، من هروقت این چیزا رو میخوردم رفلاکسش بیشتر می‌شد، دکتر هر12ساعت رانیتیدین داد، فعلا بهتره. فقط اگر میبینی وزن گیریش کمه، دکتر ببر، دارو بده

نشونه رفلاکس هست.باید سونو بشه که معلوم بشه رفلاکسش معمولیه یا کم یا زیاد،که بر اساس اون دز رانیتیدین رو دکتر بهش بده.زودتر پیش دکتر ببر سر به خود رانیتیدین رو با دزی که میگن نده و اینکه بچه هایی که رفلاکس دارن به پروتیین گاو هم حساس هستند که رفلاکس رو شدیدتر میکنه که نباید شما مصرف کنی.جاش قرص کلسیم بخور

عزیزم پسر منم اینجوری هستش احتمالا اگه شیر بالا نیاره رفلاکس پنهان داره بهش رانیتیدین بدین نیم سی سی صبح و نیم سی سی شب

عزیزم حالت آدامس جویدن که در واقع زبانش رو میجوه نشانه رفلاکسه
پرش و پرتاب دست در خواب بی قراری در خواب هم همین طور.

خب حتما رفلاکس داره

احتمالا کولیک داره