۸ پاسخ

عزیزم خوبه که برای پسرمنم۱۲بود دکتر شربت بیلی نسترداد که توش ترنجبین وشیر خشت اینجور چیزا داره بهش بده ایشالا خوب میشه پسرمن۲ماهه هنوز یه کوچولو تو چشماش داره دکتر گفت تا۳الی۴ماهگی طبیعیه

ترنجبین هم عالیه شبا خوابشم اوکی میشه

قطره بیلی ناستر بهش میدی؟اگر اره یک لیمو شیرین یا هندونه پیدا کن اندازه بیست قطره روزی بهش بده منم همینکارو کردم البته قطره اش رو تا چهار پنج روز بعد از دستگاه میدادک

شیرخشت ی تیکه بریز تو اب خودت بخور،با دوغ محلی حمامش بده،الپه ی مشت بریز تو اب یکم‌ک جوش اومد با آبش حمومش بده،خودتم مرتب دمنوش عناب بخور،هفته چن بار با اب الپه و دوغ حمامش بدی میره،دختر من ۱۳/۵بود

عزیزم منم پسرم زردی داشت خب دو تا دونه انار تو قاشق چیکیدم دادم دوتا دونه فرداش بردم سه تا اومد پایین گفت دیگه خطر ناک نیست بعد قطره شیر خشتم دادم هر هشت ساعت میزون شش روزه دیگه رفت

منم بچم زردی داشت چند روز بستری بودزیر دستگاه ولی بازم خوب نشد بردیمش دکتر متخصص اطفال دکتر بهش یه قرصو ی دارو داد با قطره چکان بهش میدادم تا پنج روز دادم بچم خوب شد

من قطره بیلی ناستر دادم ۵ روز روزی ۶ قطره

قطره شیرخشت بهش بده خودتم عرق کاسنی انجیر بخور لیمو شیرین یه قطره هم بچه بده