۱۰ پاسخ

دختر منم همینه میکن برای ریفلاکسه

دختر منم همینجوریه . من دکتر نبردم ولی میگن برای اینکه سردیش کرده . چیز خاصی نیست اگر شیرخودتونو میدین گرمی بیشتر بخورین

عزیزم بخاطر لثه هاشه دختر منم همینطوره تا دندون در بیارن

طبیعیه، همه بچه‌ها تو این سن اینطورین مال لثشونه

احتمال داره به خاطر تحریک لثه هاش

دخترمنم همین بود وهست برادندونه داره لثه سفت میکنه.توروخداهرچی میشه نگین رفلاکس مامان جونیا.

سلام.پسر منم همینطوره

بعضی از بچها زودتر از شیش ماهگی دندون در میارن لثه هاش تحریک میشه میخاره اگه دستاتو بشوری با انگشتت لثهاشو ماساژ بدی اروم میگیره اگه سردی ام کرده باشه یذره چایی با نبات قاطی کن بده بخوره شاید سردیش شده

چرا پسر منم اینطوریه ... میگن عادیه

واسه دندوناس بخاطر همینه اگر بیاد خیلی بهتره چون اگه نیاد سر دل جمع میشنو بچه دلدرد