۶ پاسخ

با تب سنج اندازه بگیر آگه زیاد بود دارو بده وگرنه نده

نوزادی که دچار تب شده  دارای علائمی مانند  پیشانی و بدنی  گرم و داغ  و  ظاهری بی‌حال و بدخلق خواهد بود.برای پی بردن به  تب در نوزادان و شیرخواران بهتر است با تب سنج دمای بدن نوزاد را اندازه‌گیری کنید زیرا تب بالا در نوزادان و شیرخواران باعث بروز تشنج و ناهنجاری‌های مغزی می‌گردد

سر بچه ها همیشه گرمتر از دست و پاشونه
ولی تبش رو با استا کنترل کن نوع پاراکیدش که بچه ها راحت ترم میخورن
لباساشو کمتر کن
یه پارچه بزن تو آب ولرم(نه خنک که ممکنه شوک بده) بذار رو پیشونیش یا پاهاش

با تب سنج تبش رو بگیر

دختر منم اينجوري شد اگه خوب شير ميخوره يه ذره بازي ميكنه و دوباره ميخوابه مشكلي نيست فقط پتو پشمي روش ننداز
از اين ملحفه يا پتو مسافرتي كه بدنش دم نكنه ولي بنداز
نگران نباش
به بهداشت زنگ بزن خيالت راحت شه

درجه ۳۷ تب هستش؟؟