۵ پاسخ

عزیزم اگه حساسیت نداره میتونین ازیه قاشق کوچیک ماست روشروع کنی.بیسکویت هم برامیان وعده میتونی بدی ازکم بده ببین حساسیت نداشته باشه

از ماه ۸ میتونی ماست بدی از ماه نه بیسکوییت مادر و از ماه یازده بستنی و پنیر میتونی بدی ولی شیر رو از الانم میتونی بدی

جیگر. پشت کارت واکسن همه رو زده. تا 1 سالگی شیر نده. و پنیر کم چرب و ماست کم چرب در صورت نداشتن الرژی مجازه. کره هم که اوکیه

سلام. من از هفت ماهگی بهش دادم

لبنیات ماست و پنیر کم چرب میتونی بده..ولی شیر گاو رو دکترا میگن کمتر بدی بهتره...