۴ پاسخ

عزیزم اگر وزن گیری بچتون خوبه یعنی شیرتون مشکلی نداره ،شاید موقع شیر خوردن کامل شیر نمیخوره که سنگین و پر بشه،و بچه ها هرچی بزرگتر میشن خوراکشون بیشتر میشه و این طبیعیه
به نظرم الان با این شرایط بیرون از خونه نبرینش بهتره

میتونی شب تو خواب بهش یکم شیر خشک بدی ک قشنگ سیر بشه دوبار بیدار بشه

سلام عزیزم دختر منم همینطوره منم نمیدونم چرا؟ ولی بعضیا میگن مال لثش هست

پسرمنم همینجوری بودتایه هفته پیش چون رفلاکس دارن معدشون میسوزه همش بیدارمیشن رانیتیدین که دادم خوب شد