۶ پاسخ

سلام عزیزم من قبلش ندادم ولی بعد از واکسن هر ۴ ساعت ده قطره دادم خدا رو شکر نه درد داشت نه تب کرد باید قطره ضد درد و ضد تب بگیری کمپرسم نزاشتم خدارو شکر اذیت نکرد

سلام حتما قبلش بده هم درد کمتری حس میکنه هم تب نمیکنه زیاد

سلام اره عزیزم نیم ساعت قبل واکسنش بهش دو برابر وزنش بده دیگه اصلا تب نمیکنه گلم . قطره استامینوفن هم پاراکید و پیشنهاد میدم عالیه

سلام تجربه من میگه که امروز قطره بخر و فردا قبل از رفتن به بهداشت نیم سی سی بهش بده.بچه کمتر اذیت میشه.من برای دوماهگی اینکار رو نکردم و پسرم خیلی اذیت شد ولی برای چهارماهگی با اینکه دوتاپاش بود خیلی اذیت نشد.

سلام من رفتم مرکز بهداشت همونجا گفتن بدین بعدش زدن

سلام
نه همون بعدازواکسن بهتره .دخترمن چندروزپیش زده بود