۶ پاسخ

سلام عزیزم درکل فکر نمیکنم ضرری داشته باشه بشرطی که بعدش چیز گرم بخوری و تعادل بین گرمی وسردی رو مراعات کنی اما بخاطر شرایط موجود کرونا فعلا دوغ محلی نگیر چون معلوم نیست کی درست کرده ،ماست هم همینطور،فقط شیر رو چون میشه گرم کرد میشه محلی گرفت،بقیه چیزهارو پاستوریزه تهیه کن فعلا🌷

خیلی ام مفیده .اگ فشارتونمیندازه حتمابخور

لبنیات ک عالیع مامانی من همش دوغ میخورم

لبنیات محلی میگن خوب نیس بخوری

خوردن دوغ کلا مفیده
اگه همونژیزه باشه هیچ مشکلی نداره ولی اگه دست سازه باید نحوه ی فراوریشو ببینی که سالم بوده یا نه

کسایی که شیر به معدشون نمیسازه میگن دوغ یا ماست و پنیر بخورید ولی چون طبع دوغ سرده کم استفاده بشه بهتره