۶ پاسخ

سلام دختر منم همینطور بود..چون خونمون همیشه خیلی ساکت بود...الان همش تلویزیون رو روشن میذارم اول صداشو کم میکردم یواش یواش اوردم رو صدای معمولی..ک بیشتر با صداها اشنا بشه

مرتب تو خونه ی زیر صدا باشه مثل صدا موزیک ملایم یا تلوزیون بزار با همون بخوابه با همون بیدار شه کم کم ولومو تغییر بده تا عادت کنه

سلام عزیزم اون ترسو نشده اون الان فهمیده تر شده شدت صداها رو بهتر درک میگنه و ب شما شناخت پیداکرده

خونتون همیشه خیلی ساکته؟؟؟

عزیزم نگران نباش.الان شناختش تغییر کرده.کم کم صداهای محیطی براش عادی میشه.
ولی برعکس نظر دیگران به نظر من تا جایی که میتونین خونه رو آروم نگه دارین.
این پریدن ها نشونه ترس نیست.

وای بچه منم اینطوریه