۴ پاسخ

شربت کولیک اید بدید فک کن خوب باشه. بازم تحقیق کنید. منم دخترم اینطور بود بهش میدم خیلی بهتر شده

کولیک نداره ۱۰۰ در صد رفلاکس داره پیگیری کن دکتر ببر باید ۴۵ تا بیشتر ندی هر دو ساعت حتما بیشتر میدی و اذیت میشه
و شیرش حتما باید ای آر باشه
ببلاک ای آر
آپتامیل ای آر
بیومیل ای آر

من ببلاک ای آر میدم دختر منم همینطوره

ببرید دکتر. ممکنه رفلاکس داشته باشه. داروهای کولیک برای بچه رفلاکسی خوب نیست

عزیزم کولیک داره.قطره کولیکزبگیرواسش .روزی۸تاقطره بهش بده.شکمش هم باروغن نارگیل یازیتون چرب کن جهت عقربه های ساعت ماساژبده.