۹ پاسخ

عزیزم اول از همه عصابت رو خورد نکن، همه من این دوران رو گذروندیم، من خودم با درد و بدبختی اغوز رو دوشیدم و با قطره چکون قطره قطره بهش دادم ، اوایل همینجوریه، سینه زخم میشه، نوک نداره ، بلد نیستیم شیر بدیم، بچه جون مک زدن نداره، سعی کن خونسرد باشی و عصابت رو خورد نکنی

برای اینکه سینتون زخم نشه یه تیکه مشمبا فریزر بکن بزار رو نوک وهاله اطرافش بزار مرطوب بمونه زخمش خوب شه. خیلی ازآشناها اینکارو کردن

برو زیر دوش آبگرم سینه تو ماساژ بده مدام با شیردوش بدوشش با دست نمیشه شیردوش مکش داره زودتر شیر میاد و اینکه دلسترو آب ماهیچه خیلی عالیه زود شیر میاد ب سینه هات من روز سوم شیر اومد

منم ده روز اول زخم داشت سینم. پماد شقاق سینه گرفتم خوب شد سریع. الانم که شیرم چرب شده از خود شیرم میزنم روی سینه.

از شیر خودت بمال زود خوب میشه سعی کن تکرار کنی .اگ میتونی سیرابی بخور بزار شیرت زیاد شه

سر سینتو کامل توی دهنش بزار تا سینت زخم نشه.
برای خوب شدن زخمتم هیچی مثل نرم کننده لب یا رژ لب نیست سریع خوبش میکنه وقتیم بخوای شیر بدی راحت و سریع با یه دستمال پاک میشه

کمک سینه را جوری بذارید که کل هاله قهوه ای سینه داخلش باشه اینجوری زخم نمیشه .انتهای شیردهی هم دو قطره از شیرتونا هرچند کم روی نوک سینتون بگذاریدو منتظر بمونیدخشک شه تا زخم نشه.

آغوز خیلی مقویه و برای بچه لازمه

آغوزو بزار بچت بخوره اگه سینت نوک نداره با سرنگ یا شیردوش اول نوکشو بکش بیرون بعد بزار دهن بچت تا بخوره نوکش میاد بیرون وقتی چند روز بچت میک بزنه