۴ پاسخ

من حدودا یه ماه هست تو اب که میخوام شیر خشک درست کنم یه تیکه نبات میندازم. هم دل درد بچم بهتر شده هم رفلاکس داشت درست اروغ نمیزد یا میزد با شیر میاورد بالا حالا از وقتی انداختم تو بطری ابش قشنگ آروغ میزنه استفراغش هم کمتر شده. از دکترش هم پرسیدم گفت هیچ مسأله نداره

از یک ماهگی میشه اما نباتش کم باشه چون بدنش میزنه بیرون

تلویزیون کارشناس آورد بود میگفت هر از گاهی نبات داغ دادن به بچه اشکال نداره.
منم میدم چون پسرم دل پیچه داره آروم میشه ولی زیاده روی نباید کرد.

شیر خشک اپتامیل