۷ پاسخ

استامینوفن بهش بده دوبرابر وزنش
پیاز رنده کن بزار کف پاش بعد پلاستیک بزار روش جوراب پاش کن تا نیم ساعت

شربت استامینوفن بهش بده ،پا هاش و با آب ونمک بشور
یه نیم ساعت صبر کن اگه پایین نیومد شیاف استامینوفن ۱۲۵میلی براش بزار

عزیزم پاشویه کن اگه میخوره سیب بدونه پوست رنده کن یا ابشو بده بخوره استرسم نکن شربت پروفن بخ آستامینوفن بده جونم

کف پاش سیب زمینی خام بذاز.. کشاله های ران و زیر بغل و کف پاش رو با آب ولرم ماشویه کنه یا با دستمال مرطوب.. شنیدم وازلین لای انگشتهای پا تب رو پایین میاره..ایت یکی رو خودم انجام تدادم.. فرداهم تونستی استامینوفن بگیر براش بده

سیب زمینی بزار تو سرکه بعد چند دیقه بزار رو پیشونیش استامینوفن بده

عزیزم استا بده
پاشویه کن
اگ دیدی پایین نیومد بروفن بده

هر چهار ساعت قطره پاراکید بده با اب نمک پاشویش کن لباسشم کم کن .یه دستمال با اب ولرم نم دار کن مدام بکش به دست و پاهاش و شکمش