۸ پاسخ

یه پارچه نم دار بزار رو سرش پاهاشم با آب بشور تبش میاد پایین. واکسن ۴ ماهگی همینه بیشتر بچه ها بالا میارن تا ۲،۳بار ایراد نداره بالا آوردنش قطرشو فقط سره خر ۴ ساعت بدین و به اندازه . پارچه بزارید تبش میاد پایین ۳۸ زیاد بالا نیست

سلام عزیزم مبارکش باشه شما همون سر ساعت استامینوفنشو بده کم کم بده و پاشویه کن با یک لیتر آب ولرم و یک قاشق چای خوری نمک با یه حوله بذار رو پیشونیش قفسه سینه و زیر بغلشاش و هر یک ساعت دمای بدنشو چک کن لباساشو کم کن هوای اتاقش متعادل باشه اگه پایین نیومد که میاد شیاف بذار اونم دستورشو دوز شو بپرس بعد استفاده کن ولی حتما هر چند ساعت دمای بدنو چک کن

سلام‌.عزیزم براش استامینوفن پاراکید بده خیلی خوبه.
اگه دیدی تبش پایین نمیاد شیاف استامینوفن بزار.برا بچه من تو دوماهگی دکتر خودش داد.ایبوپروفین برا بچه زیاد خوب نیس

عزیزم دختر من همینجوری بود استا توی تب بهش میدادم بالا میاورد بهش ایپوبرفن میدادم سریع پایین میومد تبش

حتما تلخه بالا میاره.مادرشوهرم ک واسه واکسن دوماهگی بچم بهش قطره میداد کمی شیرینش کرد ک تلخیش کمتر شه.

قطره پاراکید امتحان کن ، بازم بالا اورد ، شیاف عیبی نداره ، ولی سعی کن زیاد استفاده نکنی

هر۴ساعت بهش قطره بده ک تبش بیادپایین..من ازشیاف نمیدونم راستش.لباس هاش کم‌کن هوای خونه ام خیلیی گرم‌نباشه..تندتندبهش شیربده تا تبش بیادپایین

سلام عزیزم شیاف مشکلی نداره کلی استا رو حتما باید بخوره ولی خب تبش برای شیاف زیاد بالا نبود میتونی شلوارش رو درآری و پاشویش کنی و دست و صورتش رو آب بزنی