۶ پاسخ

سیب رنده کن بهش بده

گلم اینستا داری یه پیج معرفی کن تا سوالتو از دکتر بپرسی

سلام عزیزم سیب رو رنده کن بزار یکم اکسبد شه قهوه ای شه بعدش بده بخوره

شايد ميخواد دندون در بياره
بهش اب سيب بدين يا كته

سلام سیب رنده کن بزار کنار رنگش که تغییر کرد قهوه ای شد بده بخوره زود خوب میشه واسه تبشم قطره پاراکید بده و پاشویه کن

پسر من تو عید اینطوری شد، دکتر بردم پودر کیدی لاکت داد، گفت میوه و آبمیوه و فرنی و حریره اصلا نده، پودر گاسترو فیکس داد مثل سرلاک، برای اسهاله، گفت روزی یه وعده از این بده و سوپی که توش فقط مرغ و هویج و سیب زمینی و برنج باشه بده