۴ پاسخ

سلام عزیزم، اکثر بچه ها این مدلی هستن و طبیعیه، باید تحمل کنیم فقط

اگه دخترتون روزا میخوابه ممکنه بخاطر اون باشه وگرنه که ممکنه بدقلق باشه که تا دوماهگی خوب میشه

عادیه عزیزم تا چند ماه باید سازش کنی اگه میتونی از سر شب نذار بخوابه ک شب بخوابه

مامانی ببین چرا نمخابه ببین جاش سرده بدنش قرمزی نداره دلدرد نفخ گوش ..اینا رو چک کن ..خودت مراقب تغذیه ات باش.قران بزا بالاسرتون .یه کتاب دعام براش باز کنید