۴ پاسخ

عزیزم اگه به خاطر دندون تب داشته باشه بیشتر از سه روز طول نمیکشه. اما اسهال ممکنه طولانی تر بشه که من وقتی به دخترم موز میدادم اسهالشو کنترل میکردم.

مامان عزیز مدت زمان تب و اسهال هر بچه ای متفاوته..دخترک من یه هفته اسهال بدون تب داشت درحالی که دختر دوستم با اختلاف سن ۱۲ روز از دخترمن،یک ماه تو تب و اسهال بوده طفلی..ایشالا که زودتر دندونش نیش میزنه

سللم اره بچه ی من موقع دندونش تب میکرد
دوروز کلا پسرم تب داشت بعد از دوروز دیگ تب نداشت اسهال هم داشت 3یا4 روز طول میکشع همین طوره دندون که همون روز نیش نمیزنه که 2یا3روز باید صبر بکنی

وای نگو من از صبح دارم داغون میشم داره دندون در میاره تب داره اسهالم هست صبح بردم دکتر هنوزم بی حال و بی قراره