۷ پاسخ

سلام
مثل پسر من
من قیافشو که میبینم میفهمم میخواد گاز بگیره سریع جلوشو میگیرم
ولی اگه بگیره خیلی بد میشه حالم😭

پسر منم اینطوری بود وقتی گاز میگرفت بینیش رو میگرفتم ول میکرد بعدش میگفتم گاز میگیری دیگه بهت شیر نمیدم تا 5 یا 10 دقیقه هرچی میومد شیر میخواست میگفتم چون گاز میگیری نمیدم الا خدا رو شکر از سرش افتاده

با جدیت همون لحظه بهش بگو کار بدیه و چند لحظه شیر بهش نده که متوجه بشه اشتباه کرده

عزیزم دختر منم همینجوری بود.وقتی دردم می گرفت می فهمید بیشتر فشار میداد.ولی الان خداروشکر دیگه گاز نمیگیره بوسش میکنه😁

پسرمنم اینجوریه من اخم کردم و دیگه بش شیر ندادم دیگه گاز نگرفت

سلام طنین ھم ھمین طورہ کاریش نمیشہ کرد

رضام اینجوره..تش میندازه تودلم باگازگرفتنش