۵ پاسخ

سلام. رفلاکس داره. خوردن دست هم طبیعی هست داره دستاش رو میشناسه. پوزیشن شیردهی رو عوض کن ببین چطور میشه

سلام ، با فاصله دو ساعت شیر بده ،
بعد شیر حتما به حالت ایستاده اروغ بگیر
با زاویه بهش شیر بده ،زیر سرش تخت نباشه
بعد شیر یه یه ربع به حالت ایستاده نگهش دار.
خودت گوشت گاو و لبنیات نخور .
قطره پدی لاکت بهش بده .
ان شاالله که خوب میشه با رعایت این موارد.

اینکه بعدبالااوردن شیر نمیخوره طبیعیه ولی اگه برای وزنش نگرانید بهتره همه مادرا یه ترازو دیجیتال بخرن ازداروخانه یاتجهیزات پزشکیا قیمت ی هم نداره.هم خودشون رو وزن کنند هم با نینی برن رو ترازو که تغییرات وزن نینی دستشون بیاد

منظورت و از جهشی نفهمیدم ،روزی ی بار چیزی نیست بعد بالا اوردنه نمیخوره چون مثل ادمایی بزرگ ک بعد حالت تهوع گلوشون تلخ میش وینم اونجوره پستونک چیزی نداره فقط ارومش میکنه و بزاق دهان تولید میکنه

سلام شاید شیرزیادبهش میدی ریفلاکس معده پیدا میکنه بالا میاره بعد گشنش میشه دلدرد داره نمیتونه خوب شیربخوره خودش تمایل پیدا نکرد شیراجباری نده