۴ پاسخ

آره حساسیت داره
پوشکش چیه؟
مولفیکس بگیر اگر حساس نشد از همون استفاده کن
من دخترم مولفیکس استفاده کیکردم بعد داروخانه گفت مولفیکس به بچه بسازه دیگه همه ی پوشک ها براش اوکیه

ارع شاید حساسیت داره مارکشوعوض کن یه چندروزیم باپنبه اب تمیزکن یکم بزاربازبمونه خشک شع بعدپمادبزن من کلوتریمازول زدم خوب شددکتربردم دوتا پمادمعمولی دادکه اصلاتغییری نکردخودم اینکاراروکردم مارک پوشکشوعوض کردم باپنیه اب تمیزمیکردم بازمیزاشتم هوابخوره خشک شه کلوتریمازول میزدم کهنه نخیم گرفتم تیک تیک کردم همون قسمتی ک پرجوش بودوخیلی بدبودمیزاشتم ک پوشک نخوره بهش تاچن روزبعدی ک خوب شد همون مارک پوشک ودستمال مرطوب استفاده میکنم

اره حساسیت نشون داده پماد زینک اکساید عالیه

ممکنه ازون باشه ولی ترجیحا قبلش پماد درموپان بزن انشالله خوب میشه،چون اگر از پوشک بود باید از روز اول حساسیت نشون میداد