۴ پاسخ

نذار بخوابه خب ....باهاش بازی کن خسته بشه دیرتر بخوابونش....وقتی هم که خوابید خاموشی بزن خونه تاریک و ساکت باشه که بیدار نشه

دقیقا عین دختر من یعنی دیونم کرده الانم ک دارم به شما پیام میدم 4 ده دیقه صبحه ک دارم میخوابونمش

پسر من ۷ ماهشه دو روز اینجور شد ساعت ۹ میخوابید بعد از اونورتا ۲,۳ بیدار بود دیگ خودم خوابشو کنترل کردم شب ساعت ۱۰ یا ۱۰:۳۰ میبرمش تو اتاق البته قبلش خونه رو کامل تاریک میکنم اول بازی میکنه یکم بعد میخوابه تا ۱۱ روز بعد بعد ساعت ۱ دوباره میخوابونمش بعد یک ساعت بیدار میشه ناهارش میدم تا ۴ بازی میکنه بعد میخوابه ی یک ساعتی بعد شب ساعت ۷ میخوابونمش که تا ۸ بیدار شده باشه که از اونور ۱۰ اینا بخوابه

دخترمنم تو همین سنه و همینجوری شده.فکرکنم طبیعی باشه و بخاطر رشد ذهنیشون باشه