۴ پاسخ

سلام عزیزممم اضاف های شیر ک میخوره میاره بالا ...یاهم رفلاکس داره

اون اضافه شیری هست که خورده نگران نباش طبیعیه هنوزدوماهشه اگرجهشی باشه خوب نیست

عزیزم تو این موقعیت دکتر نبرین بهتره. چیز خاصی نیست. من پسرم اینطوری بود تا یکی دو ماه پیش دکترش گفت اگه عق نمیزنه و جهشی نباشه طوری نیست. پدی لاکت بهش بدید. ۵ قطره صبح ۵ قطره شب

احتمالا رفلاکس داره حتماببرش دکتر نگران کرونا نباش بارعایت بهداشت ببرش نذار بدتربشه