۸ پاسخ

تعداد دفع بچه ها با هم فرق میکنه و تعداد دفع بالا باعث لاغری نمیشه چون به گوارش بچه ربط داره برای پسر من یه روز چند بار یه روز یه بار یه روز هیچی

پسر من بعضی روزا ۴ تا ۵ بار،تقریبا هر بار که پوشکشو عوض میکنم،فقط شب تو خواب دفع نداره،

یکبار در روز
نه فک نمیکنم ربطی داشته باشه

هر روز تا هشت بار طبیعیه بعدش مدفوع هیچ ربطی ب چاقی یا لاغری نداره گلم ب۰ه ک شیر میخوره طبیعیه ک مدفوع کنه

ن عزیزم نشون میده غذاشو خوب هضم میکنه و بدنش سالم و کار میکنه کبدش ...

در روز یکبار
بله دفع زیاد باعث لاغری میشه

عزيزم ربطي به وزنگيري نداره،دختر من روزي ٦ بار اينا ميكنه

عزیزم‌ اگه اسهال باشه و از یه بار بیشتر باعث میشه چاق نشه