۱۰ پاسخ

عزیزم گوجه سبز اومده ولی گرونه 🤤

وای تورو خدا چرا یادم انداختین هندونه رو دلم هندونه دلم خواست

نی نیتون چیه گلم

چون منم از چیزای شیرین بدم میاد وبیشتر چیزای ترشو و شور رو میلم میکشه

منم مثه شمام قبلا یه دونه خیارم نمیخوردم فقط تو سالاد شیرازی یا خیارماست ولی الان دوس دارم و درضمن گوجه سبز دوس نداشتم ولی الان دلم میخواد.شهر ما گوجه سبز اومده احتمال زیاد همه جاهست دیگه

خیار سرده کمتر بخوری بهتره ولی هر چی دوست داری بخور مشکلی نداره عزیزم

منم عین شمام ولی بچه ام پسره 😊😊😊

منم دقیقا مثل شمام،خیار خیلی دوس دارم،ترشی هم میخورم،ی ماهه هوس هندونه کردم،هنوز نرفتم سونو انومالی،دوست دارم بچه اولم پسر باشه

منم دقیقا مثل شما بودم نی نیم دخمله 😍

دقیقا مثل همیم عزیزم هندوانه هم دلم میخواد هرروز یکم میخورم چون میترسم دیابت بگیرم چون هندوانه خوردن زیاد تو بارداری باعث دیابت میشه

منم مث شمام ولی انومالی گفتن دختره ..شک کردم 😂